V naší nabídce naleznete nářezové stroje určené pouze pro profesionální použití. Nejprodávanějšími nářezovými stroji jsou gravitační nářezové stroje, kde je uzenina či sýr přitlačována na řezný kotouč pomocí vlastní váhy, což umožňuje obsluze jednodušší práci. Naopak u vertikálních nářezových strojů je třeba vyvinout tlak směrem na řezný kotouč. Díky této konstrukci jsou však plátky nakrájeného pokrmu přesnější. Vertikální nářezové stroje proto doporučujeme na krájení například španělského jamónu či italského prosciutta.
Veškeré profesionální nářezové stroje v naší nabídce jsou vybavené ventilačním chlazením, díky kterému lze nářezový stroj používat non-stop. Nářezové stroje bez ventilačního chlazení neprodáváme, protože neumožňují dlouhodobější provoz a proto jsou pro profesionální gastronomické provozy nevhodné.
Pro stylovou prezentaci v obchodech se hodí manuální nářezové stroje, které vynikají svým designem a přesnými plátky.
Nejprodávanější nářezové stroje
Jednotlivé nářezové stroje se liší především velikostí řezného kotouče. Gravitační nářezové stroje v naší nabídce najdete ve škále od 220 milimetrů až po 350 milimetrů.
Nejprodávanější modely nářezových strojů držíme vždy skladem, proto jsou Vám ihned k dispozici.
Nejlevnější nářezový stroj v naší nabídce s průměrem řezného kotouče 220mm je vhodný především pro restaurační kuchyně. Pro řeznictví a větší kuchyňské provozy jako jsou školní kuchyně a hotelové kuchyně doporučujeme modely s řezným kotoučem 275mm a více.
Řezné kotouče pro nářezové stroje
Pro námi dodávané nářezové stroje si můžete objednat řezné kotouče různých velikostí a provedení:
- Hladké řezné kotouče - pro krájení masa
- Zubaté řezné kotouče - pro krájení pečiva
- Řezné kotouče potažené teflonem - pro krájení sýrů (zabraňuje přilnavosti sýru na řezný kotouč)
Řezné kotouče v naší nabídce jsou určené pouze pro nářezové stroje uvedené na našem internetovém obchodě a jejich použití s nářezovými stroji ostatních značek důrazně nedoporučujeme.